Vismeesters bestaat uit Harmen Kramer, Adriaan Noorloos en Karel ten Napel. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en expertise in het leveren van kwalitatief hoogwaardige visproducten aan onze klanten.

Ons bedrijf is opgericht door gepassioneerde ex-vissers en vis experts die zich richten op het verwerken van de beste kwaliteit rondvis. Onze toewijding aan het leveren van alleen de beste visproducten heeft ons geholpen om uit te groeien tot een van de meest gerespecteerde visfileerbedrijven in de regio. Onze specialiteit is het fileren van rondvis, zoals bijvoorbeeld kabeljauw en zalm, met de hand.

Wij werken alleen met de beste en meest verse vis die afkomstig zijn van duurzame visserijen. Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat de vis op de juiste manier wordt gefileerd en verpakt, om zo de versheid en smaak te behouden. Wij werken alleen met de meest veeleisende klanten.

Onze visproducten zijn altijd van topkwaliteit en worden met zorg verpakt en verzonden. Wij garanderen dat onze vis altijd vers en lekker is. Wij zijn trots op onze nauwe samenwerking met onze klanten om hun specifieke wensen en eisen te begrijpen en zo een service op maat te bieden.

Wij streven ernaar om een duurzaam bedrijf te zijn en daarom werken wij alleen met duurzame visserijen en zorgen wij ervoor dat ons productieproces zo min mogelijk impact heeft op het milieu.

Bij ons visfileerbedrijf bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid is waar we voor staan en waar we trots op zijn. Wij hopen u binnenkort als klant te mogen verwelkomen!

cod-fish

Contact Info